20.09.2011

MykoNyt fund 1998-2003

Svampefund er i dag blevet opdateret med 14002 fund indrapporterede til Mykonyt i perioden 1998 til 2003. Disse indrapporteringer er de af de ældre indrapporteringer der har haft det største behov for efterbehandling og derfor også største risiko for fejl. I må meget gerne gå jeres gamle fund herfra igennem og opdatere de informationer i kan.

3 kommentarer:

  1. Hej

    Jeg skal først lige prøve hvordan systemet virker:
    Har I nogen ide om hvornår myconyt fra 2004 bliver implementeret?

    mvh, Torbjørn

    SvarSlet
  2. Så prøver jeg igen:
    Jeg har flere lister jeg nok skal få indtastet fra det kommende års tid.
    Det drejer sig om Himmerland (1968, 1974-75), Bornholm (1976-78), samt enkelte andre.
    Endvidere skal jeg have fundet filen frem om lejren i Laven (2003), har muligvis sendt den til Jens tidligere, samt fra en workshop i 2009 Mols Bjerge, jeg har den vist kun som cd, men RE har nok originalen.

    mvh, Torbjørn

    SvarSlet
  3. Der er to funktioner jeg godt kunne tænke mig:

    1. At det var muligt at se om der kommer nye kommentarer til en svamp - sådan som systemet er i øjeblikket skal man igennem en tidskrævende løben igennem kommentarer for at finde om der evt. er kommet nye.

    2. At det var muligt at kunne gemme et øjeblikskort over en arts udbredelse i DK, i forbindelse med et foredrag ville jeg selv være meget interesseret i at kunne ikke bare vise men også gemme de nyeste kort for nogle pigsvampe -- Jeg ved godt at det kan løses ved at logge sig på hjemmesiden og vise evt. nyt på en storskærm.

    mvh, Torbjørn

    SvarSlet